| NYHETER 2011


Sajten Företagsmagazinet förnyas!
För att tillmötesgå våra kunders krav har vi bl a beslutat oss för att bygga om vår hemsida. Det kommer att komma ett antal nya funktioner under hösten. Tanken är att det ska bli enklare, snyggare, och framförallt ge våra kunder nya möjligheter att interagera.

Ni är såklart varmt välkommna att komma med synpunkter på vad Ni vill att Företagsmagazinet ska erbjuda! Skicka mail till info@foretagsmagazinet.se

Nedan listar vi ett antal nyheter som kommer att lanseras inom kort:

  • Layout.
Som ni redan kan se har vi byggt om layouten. Vi hoppas det ska bli enklare för er att hitta det ni söker plus att presentationen av våra kunder har fått ett modernare snitt.

  • Hemsida.
Inom kort kan du som kund uppgradera ditt befintliga Företagsmagazinet abonnemang, till en hemsida där vi lägger till ytterligare funktioner.

  • Annonsering.
Nu kommer du att kunna annonsera på foretagsmagazinet.se! Nå ut till ca 9000 kunder! Kontakta vår webbmaster för mer information.

Detta var bara ett axplock, men det kommer ytterligare nya funktioner under hösten. Så vi på Företagsmagazinet tar tacksamt emot ideér för hur vi kan underlätta för er!
logo

| NR 08, 2013

Klicka för ett smakprov (pdf)

TIDIGARE ANNONSÖRER