Hyr en kaffemaskin till kontoret

Kaffe är en viktig del av arbetsdagen. Många gillar att dricka en eller flera koppar kaffe i fikarummet tillsammans med kollegorna. Som arbetsgivare kan du med fördel hyra en kaffemaskin för att skräddarsy kaffet efter kontorets behov. När du hyr en kaffemaskin ingår även service vilket är mycket smidigt.

Det finns många fördelar med att ha en riktigt bra kaffemaskin på kontoret. Framför allt är det uppskattat hos kollegorna. Som arbetsgivare vill du ju alltid att dina medarbetare ska må bra så att de kan prestera så bra som möjligt. En enkel sak som en kaffemaskin kan göra stor skillnad på jobbet. När medarbetarna kan börja sin arbetsdag med en riktigt god cappuccino eller rykande hett bryggkaffe så kommer det garanterat att förbättra stämningen.

Därför bör du hyra en kaffemaskin

Det finns många fördelar med att hyra kaffemaskin till jobbet istället för att köpa en. Hos Sweet Coffee kan du hyra högkvalitativa maskiner som ger fantastiska smaksensationer. Välj mellan flera olika maskiner, exempelvis espressomaskiner eller färskbryggmaskiner, för att skräddarsy kaffet efter kontorets behov. Alla typer av företag och organisationer är olika så därför behövs också olika typer av kaffelösningar. Hos Sweet Coffee väljer du kaffemaskin efter företagets storlek och önskemål.

En mycket stor fördel med att hyra maskin är att du slipper att sköta om maskinen. Med Sweet Coffee så ingår service i avtalet vilket innebär att du får löpande underhåll av maskinen du valt att hyra. Det gör att du slipper oroa dig om kaffemaskinen går sönder eller om något annat problem uppstår. Du ringer bara deras kundservice så löser de problemet åt dig. Det gör att du istället kan fokusera på dina arbetsuppgifter och på medarbetarnas välmående.

Dessutom levereras kaffet direkt till kontoret. Allt kaffe från Sweet coffee är certifierat.

3 anledningar till att skaffa en kaffemaskin

Det finns många anledningar till varför ni bör ha en kaffemaskin på jobbet.

• Det är gott med kaffe. Svenskar älskar kaffe och är Sverige är det land där vi dricker näst mest kaffe per person i hela världen.
• Kaffe är en naturlig del av fikapausen. Att ta en liten paus från arbetet ökar vakenheten och minskar olycksrisken.
• Fikapausen är dessutom bra för arbetsmiljön och gemenskapen på kontoret.