Spara pengar – Driv kontoret i industrihallen

Att hyra verksamhetslokal är dyrt och det är inte säkert att du stannar på en plats särskilt länge. Har du dessutom en industriverksamhet är det ännu dyrare med lokal, lager och så vidare. Ett alternativ är då att ha hela verksamheten på ett ställe – nämligen i en flexibel industrihall som du kan flytta på när som helst och hur som helst.

Som egenföretagare är det ibland svårt att få pengarna att gå ihop. När du står inför så många kostnader i svåra tider kan det vara läge att hyra en flexibel industrihall för olika industriverksamheter och kanske slå ihop dig med andra företagare för att dela på kostnaderna. På så vis har du nära till andra verksamheter och kan samarbeta på ett mycket bättre sätt och hålla kostnaderna nere under tuffa tider och inflation. 

Industriverksamheter som lämpar sig för industrihallar

All form av tillverkning, paketering, lagerverksamhet och produktion passar att lägga i en skräddarsydd industrihall. Men idag byggs till och med olika sporthallar upp på detta sätt.

”En padelhall är som en mix av en industrihall och sportanläggning, säger Jeff Öijer på Mora Bygg.”

Läs mer om denna moderna mix av lokaler här.

Du som erbjuder totalentreprenad och som dessutom har en maskinpark sparar både tid, plats och pengar genom att lägga hela verksamheten i en bygghall avsedd för industriverksamhet. Detta eftersom den kan monteras upp var som helst och flyttas på när du expanderar eller lägger ner.

Industrihallar kännetecknas av att det finns olika lösningar i samma hall. Det rör sig om hallar med kontor, lager, produktion, logistik och en övergripande mix av funktionalitet och arbetsro. De optimerade ytorna kan göras om helt efter dina önskemål, något som en vanlig industribyggnad inte kan på samma sätt.