Välj ett bra affärssystem till ditt företag

Med ett affärssystem får ditt företag en plattform som automatiserar och effektiviserar alla flöden och processer. Här finns en lösning som hanterar kundservice, försäljning, ekonomi och drift, allt på ett ställe. Med en rollbaserad och modern användarupplevelse får du större kontroll över hur ditt företag drivs, och kan ta smarta beslut i alla lägen.

Molnbaserade ERP-affärslösningarEtt av de bästa affärssystemen är Microsoft Dynamics 365 Business Central som ligger på Microsofts molnbaserade plattform ”Dynamics 365”. Du kan anpassa gränssnittet baserat på de arbetsuppgifter och den information som är relevant för medarbetarens roll, läs mer om business central här på hemsidan. Systemet passar både små och medelstora företag inom en rad olika branscher, och är flexibelt och skalbart.

Flexibelt system

Microsoft Dynamics 365 är en flexibel plattform som kan användas i många olika branscher, som verksamheter som erbjuder renluftslösningar.

– Den stora vinningen med Dynamics 365 och One Version är att våra kunder som väljer denna lösning alltid har ett uppdaterat affärssystem och slipper stora omfattande uppgraderingar, säger Viktor Lundqvist, affärsområdeschef för Microsoft Dynamics på Implema.

Nya AI-funktioner

Microsoft Dynamics 365 Business Central har utrustats med nya integrerade AI-funktioner som höjer effektiviteten och underlättar för beslutsfattande. Nu får du tillgång till funktioner som stöder försäljning och underlättar lagerhållning. Du får också information i förväg om vilka betalningar som kommer att komma in för sent och en rad andra konkurrensfördelar. Microsoft har integrerat AI i sin portfolio under senaste tiden, tack vare att företaget har ingått partnerskap med OpenAI.